4e STEENLEGGING 30 okt. 2017 verslag : Verslag 30 oktober  Op 30 oktober begon de ceremonie in de Wachter, het buurthuis op het Schermereiland. Terwijl de genodigden binnen k

Verslag 30 oktober 

Op 30 oktober begon de ceremonie in de Wachter, het buurthuis op het Schermereiland. Terwijl de genodigden binnen kwamen werd er buiten een interview met de voorzitter van de stichting opgenomen door Omroep Alkmaar Centraal. Dit is het filmpje wat met een link weergegeven is op homepage.
Het verslag wordt binnenkort aangevuld.

Hieronder een fotocollage van het strijkkwartet. 

Het strijkkwartet bestaat uit leerlingen van Artiance met Jacky en Inge op viool, Hanno op cello en Femke op altviool. Ze staan onder begeleiding van hun lerares mevr. Mariken Gimbrere.
Ze hebben niet alleen opgetreden in het buurthuis de Wachter maar zijn ook bij alle lokaties op straat aanwezig geweest. Het weer heeft bijzonder meegeholpen, maar een enkele keer waren er paraplu's nodig. De temperatuur hield ook niet over, maar toch hebben de jongelui zich door de kou niet laten tegenhouden: een geweldige uitdaging die ze uitstekend hebben opgepakt en doorstaan.


ga naar ons facebook account
LINKS
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test